Unieke combinatie

Bij Kraamzorg Rotterdam kun je kiezen of je je kraamtijd thuis doorbrengt of in één van onze geboortecentra, geboortehotels en kraamzorghotels Of misschien wil je wel helemaal niet kiezen en combineer je beide! Zo kiezen veel mensen ervoor om eerst een paar dagen te verblijven in Geboortehotel Maasstad, Geboortecentrum Sophia of Kraamzorghotel Noord en aansluitend ook nog thuis onze kraamzorg te krijgen.

Jij bepaalt hoeveel dagen je in een geboortehotel of kraamzorghotel wilt blijven. En hoeveel dagen je daarna nog kraamzorg thuis wilt krijgen. Tijdens je zwangerschap zal de zorgconsulent je wensen en behoeften met je bespreken. Als jij aangeeft wat je wilt, zorgen wij voor alles.

Optimale overdracht van zorg

Kies je voor de combinatie van kraamzorg in het geboortehotel en aansluitend kraamzorg thuis?  Wij zorgen voor een optimale overdracht tussen de kraamverzorgenden in onze hotels en de kraamverzorgenden thuis. Daar mag je op vertrouwen.

De kraamverzorgenden in het geboortehotel of kraamzorghotel dragen bij vertrek uit het geboortehotel de zorg over aan onze kraamverzorgenden die bij jou thuis komen.

HOGE ZORGKWALITEIT BIJ JOU IN DE BUURT

Kraamzorg Rotterdam biedt in jouw wijk professionele ondersteuning en begeleiding tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Dan doen wij met kraamverzorgenden en zorgconsulenten. Zij kijken samen met jou wat nodig is en wat je wensen zijn.

De kraamverzorgenden van Kraamzorg Rotterdam zijn deskundig en ervaren. Onze kraamverzorgenden worden regelmatig worden geschoold en getraind. Zo garanderen we een hoge zorgkwaliteit en combineren dit met liefdevolle en persoonlijke aandacht.

Wij werken samen met alle verloskundigen en wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om je zo goed mogelijk bij te kunnen staan in deze bijzondere periode.


> ZOEK
Team regio noord staat voor je klaar
> MEER INFORMATIE OVER DEZE REGIO