Combizorg

Twijfel je waar je kraamzorg wilt krijgen? Is een volledige kraamzorg in een geboortehotel, kraamzorghotel of geboortecentrum te lang? Is een volledige kraam bij je thuis ook te lang?

Combizorg is dan een goede oplossing.

Zorgconsulenten

Van begin tot eind heb je een vast contactpersoon waar je met al jouw vragen terecht kunt. Wil je alvast weten wie jouw zorgconsulent kan worden? Vul dan via onderstaande link jouw postcode in.

Wil je ook verzorgde combizorg van ons krijgen?

Je kunt al je voorkeuren opgeven!

Klanttevredenheid

Kraamzorg Rotterdam scoort hoog in het tevredenheidsonderzoek van Achmea. We hebben maar liefst een 8,9 behaald!

Belangrijke telefoonnummers

010 – 282 62 20

Voor assistentie bij de bevalling, start zorg en dringende vragen.

010 – 282 62 30

Voor inschrijving en algemene informatie.

Thuiskraamzorg en in een hotel of centrum

Het is mogelijk je kraamtijd door te brengen in het hotel als dit jouw wens is. Je kunt ook een combinatie van enkele dagen in het hotel en de overige dagen thuis doorbrengen. Onze thuiskraamverzorgenden komen dan volgens afgesproken uren bij jou thuis. De zorg wordt uitgevoerd door één organisatie met dezelfde werkwijze en beleid. Er is een duidelijke overdracht van de kraamverzorgende vanuit het hotel naar de thuissituatie. Op deze wijze continueren we de zorg en gaan we thuis verder waar we in het hotel zijn gebleven. Dit is combizorg, de nieuwste manier van kramen voor kersverse moeders!

Voordelen van combizorg

Twijfel je waar je kraamzorg wilt krijgen? Is een volledige kraamzorg in een geboortehotel, kraamzorghotel of geboortecentrum te lang? Is een volledige kraam bij je thuis ook te lang? Combizorg is dan een goede oplossing. Je rust eerst enkele dagen uit in het hotel of centrum en dan ga je naar huis wanneer je daar zelf klaar voor bent zonder de volledige zorg te missen, want dat gaat lekker door. Hieronder een overzicht van voordelen van combizorg.

  • Unieke combinatie : je verblijft enkele dagen in ons hotel en hierna regelen wij ook de thuiskraamzorg voor je. Dit alles door dezelfde kraamzorgorganisatie!
  • Dezelfde werkwijze en adviezen thuis en in het hotel
  • Alles is mogelijk bij één organisatie en alle zorg is op elkaar afgestemd
  • Je hebt een zorgconsulent die jouw vaste contactpersoon is van aanmelding tot na afsluiting
  • De belangrijke overdracht, van het hotel naar thuis, wordt mondeling gedaan. Zo gaat er dus geen informatie verloren!
  • Eerst luxe en rust in het hotel, en daarna lekker ontspannen in je eigen omgeving. Je wordt goed voorbereid op zelfstandige zorg. Jij staat centraal!

Wanneer kies je voor combizorg?

Eigenlijk is het volledig je eigen keuze om te gaan voor combizorg. De wens om kraamzorg in een hotel of centrum te combineren met thuiskraamzorg is vaak gehoord. Om die reden hebben we combizorg in het leven geroepen voor iedereen die het eigenlijk te snel vindt om naar huis te gaan, maar die ook weer niet de volledige kraamperiode in een geboortehotel, kraamzorghotel of geboortecentrum wil verblijven. Kraamzorg Rotterdam vindt dat kersverse moeders zelf mogen bepalen waar zij hulp willen krijgen en de voorkeuren kunnen bij het inschrijven worden doorgegeven. Inschrijven kan digitaal, maar ook telefonisch als je dat liever wil.