GeboorteHotel Maasstad

GeboorteHotel Maasstad
Maasstadweg 4
3079 DZ Rotterdam
010 28 26 334

Kraamzorghotel Noord

Kraamzorghotel Noord
Vliegveldweg 59-61
3043 NT Rotterdam
010 28 26 230

Geboortecentrum Sophia

Geboortecentrum Sophia
Wytemaweg 80
3015 CN Rotterdam
010 28 26 333

GeboorteHotel Haga

GeboorteHotel Haga
Els Borst-Eilersplein 275 (voorheen Leyweg)
2545 AA Den Haag
070 – 210 77 00

Klanttevredenheid

Kraamzorg Rotterdam scoort hoog in het tevredenheidsonderzoek van Achmea. We hebben maar liefst een 8,9 behaald!

Combizorg

Liever in een geboortehotel verblijven en daarna thuis kraamzorg ontvangen? Of elders bevallen en kraamzorg krijgen in een van de geboortehotels? Alles kan. Of het nu thuis is of in een geboortehotel, je krijgt altijd de volledige zorg en aandacht.

Geboortehotels

De geboortehotels zijn onderdeel van Kraamzorg Rotterdam & omstreken. Kraamzorg Rotterdam is een ontwikkelingsgerichte onderneming waarin wij met passie een bijdrage leveren aan geboortezorg. Door middel van het geboortehotel heeft Kraamzorg Rotterdam haar oorspronkelijke zorgaanbod van thuiskraamzorg flink uitgebreid.

Het geboortehotel is een specialist in het ontwikkelen, opzetten en exploiteren van geboortehotels in Nederland. Ons eerste hotel, GeboorteHotel Haga, opende 17 november 2008 haar deuren. Kraamzorghotel Noord heeft een doorstart beleefd en op 17 mei 2011 heeft GeboorteHotel Maasstad haar deuren geopend.

Hotelservice met professionele kraamzorg

Het GeboorteHotel is verbonden met het ziekenhuis, waar je bevalt onder leiding van je eigen verloskundige en één van onze kraamverzorgenden. Daarna kan je in alle rust lekker bijkomen en genieten van de kleine in ons GeboorteHotel. Moeder, baby en kraambezoek worden in de watten gelegd, met aandacht voor detail en persoonlijke wensen. Je kan 24 uur per dag rekenen op alle service en zorg zodat je optimaal op krachten kan komen en kan genieten van je kraamtijd. Je hebt een eigen huiselijk ingerichte hotelkamer die elke dag wordt bijgehouden en de lakens en handdoeken worden verschoond.

Bij ons ben je in goede handen

Je bent altijd dicht bij je kind, in je eigen kamer. Geen drukte en rommel thuis, gewoon genieten van je baby en je laten verwennen op hotelniveau, dat klinkt goed toch? Met een nieuwe baby in je leven wordt het al druk genoeg.

Gediplomeerde kraamverzorgenden

Net als in de thuissituatie krijg je in het hotel professionele kraamzorg. Het grote voordeel is dat je daar 24 uur per dag beroep op kan doen, ook na de bevalling. In ons GeboorteHotel werken gediplomeerde kraamverzorgenden. Zij nemen in die eerste belangrijke dagen de zorg voor je baby op zich en geven tips over de dagelijkse verzorging. Moeder en baby worden in de gaten gehouden met regelmatige controles. Uiteraard is de zorg afgestemd op je wensen en behoeften.

Vroegsignalering
Onze kraamverzorgenden zijn getraind in het vroegtijdig herkennen van risicofactoren, die zouden kunnen leiden tot problemen in de opvoeding. Zij kunnen dit met jou bespreekbaar maken en zo nodig samen met jou naar oplossingen zoeken. Je kunt het ook altijd zelf aangeven bij je kraamverzorgende, als je je zorgen maakt over je situatie of je kind. Onze organisatie werkt tevens volgens de verplichte procedure Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling. Dit betekent dat indien hier (mogelijk) sprake van is, wij verplicht zijn hier wat mee te doen om jou en/of jouw gezin te helpen. Hierover zullen wij, indien mogelijk, met je in gesprek gaan. Wil je meer weten over deze procedure, dan kun je deze opvragen via het secretariaat: 010 – 282 6215.

Sfeervolle kamers

In het GeboorteHotel beschik je over een eigen kamer met een wiegje, commode, radio, televisie, telefoon, WiFi en een extra bed. Je partner kan dus in de hotelkamer blijven slapen. De kamers hebben totaal geen ziekenhuisuitstraling, maar zijn gezellig en vertrouwd ingericht. Er is genoeg ruimte voor je bezoek.