Luxe hotelservice in Geboortecentrum Sophia

Geboortecentrum Sophia

Geboortecentrum Sophia
Wytemaweg 80
3015 CN Rotterdam
010 – 282 63 33

Inschrijven voor Geboortecentrum Sophia?

Maak kans op mooie prijzen!

Luxe hotelservice

In Geboortecentrum Sophia kun je na de bevalling heerlijk ontspannen en op krachten komen. Je kunt rekenen op 24 uur per dag zorg en service. Niet alleen moeder en baby worden in de watten gelegd, ook aan de visite wordt gedacht. Voor al je visite is genoeg ruimte en je mag zelf bepalen wanneer je bezoek wil ontvangen. Dat kan in principe de hele dag. We zorgen er ook voor dat je kamer schoon en opgeruimd is: je hoeft zelf nergens aan te denken behalve ontspannen met de baby!

geboortecentrum Sophia

HET BESTE VAN ALLE WERELDEN

Samen lekker eten

Je partner heeft de mogelijkheid om 24 uur per dag bij je aanwezig te zijn. In het Geboortecentrum Sophia kun je maaltijden bestellen, zodat jij en je partner optimaal kunnen genieten van elkaar en de baby. Het is lekker makkelijk: het diner wordt in de kamer geserveerd. De maaltijden zijn niet verplicht. Natuurlijk mag het bezoek ook maaltijden voor je meenemen.

Inschrijven

Wil je inschrijven? Je kan uiteraard online inschrijven, maar je kan ook contact opnemen met onze Klanteninformatielijn: 010 – 282 63 33.

Rondleiding

Zijn jullie benieuwd hoe het Geboortecentrum Sophia er van binnen uit ziet? Kom dan langs! Elke dinsdagmiddag en zaterdagmiddag om 13.30 uur verzorgen we een rondleiding door het Geboortecentrum Sophia. Reserveren of aanmelden is niet nodig.

Ook staan er een aantal voorlichtingsbijeenkomsten gepland. Voor meer informatie over deze bijeenkomsten klik je hier.