GeboorteHotel Haga

Als het thuis te druk of te klein is of je wilt niet zo veel mensen over de vloer hebben, dan is het GeboorteHotel Haga een prima plek om de kraamtijd door te brengen.

Je bevalt op de afdeling verloskunde van het ziekenhuis. Na de kraamtijd ga je uitgerust en goed voorbereid naar huis.

GeboorteHotel Haga

Els Borst-Eilersplein 275 (voorheen Leyweg)
2545 AA Den Haag
070 – 210 77 00

Een zorgeloze kraamtijd in GeboorteHotel Haga?

Combizorg

Liever de eerste dagen in een geboortehotel verblijven en daarna thuis kraamzorg ontvangen? Of elders bevallen en kraamzorg krijgen in een van de geboortehotels? Alles kan. Of het nu thuis is of in een geboortehotel, je krijgt altijd de volledige zorg en aandacht.

Combineer met thuiskraamzorg Den Haag

Huiselijk bevallen in Haga

In het Haga ziekenhuis kun je zonder medische indicatie en onder begeleiding van je eigen vertrouwde verloskundige bevallen. Zij wordt begeleidt door één van onze kraamverzorgenden uit het Geboortehotel Haga. Je bevalt op de afdeling verloskunde van het Haga Juliana Geboortecentrum op de 2e verdieping. Uitrusten na de bevalling en/of een paar dagen verblijven kan in het Geboortehotel Haga op de 3e verdieping. Het Geboortehotel in Den Haag is te vinden op de Els Borst – Eilersplein 275 (voorheen Leyweg)

Haga Juliana Geboortecentrum

Eind 2013 is het Haga Juliana Geboortecentrum geopend. Dit is een gezamenlijk initiatief van het HagaZiekenhuis en Juliana Kinderziekenhuis, zestien verloskundige praktijken en het GeboorteHotel Haga. Deze partijen hebben er bewust voor gekozen om hun expertise te bundelen in één uniek Geboortecentrum. Bekijk hier de video van het Haga Juliana Geboortecentrum:

Bij medische indicatie

Mocht er iets niet goed gaan, dan is medische zorg meteen voorhanden op dezelfde kamer. Het medische team vervangt het GeboorteHotel team, alle zorg komt naar jou. Bij een medische indicatie beval je ook in deze kamer, want daar is medische apparatuur aanwezig. Je kan daarna wel bij ons van een ontspannen kraamtijd genieten. Samen met je verloskundige bepaal je hoe je wilt bevallen. Bijvoorbeeld op de baarkruk.

Comfortabel kramen

Als het thuis te druk of te klein is of je wilt niet zo veel mensen over de vloer hebben, dan is ons kraamhotel in Den Haag een prima plek om de kraamtijd door te brengen. De kraamverzorgenden werken volgens een zorgplan waarin ook je specifieke wensen worden vastgelegd. Zo weet elke kraamverzorgende precies wat je wensen zijn. Je kunt altijd vragen stellen en je krijgt informatie over bijvoorbeeld borstvoeding en de ontwikkeling van de baby. Uiteraard wordt jouw gezondheid en die van je baby nauwkeurig in de gaten gehouden. Na de kraamtijd in GeboorteHotel Haga ga je uitgerust en goed voorbereid naar huis.

Verblijfsduur

De duur van je verblijf in het GeboorteHotel Haga is meestal tussen de drie en vijf dagen, afhankelijk van je wensen en de verblijfsvergoeding van de zorgverzekeraar. Het is ook mogelijk een verblijf te combineren met thuiskraamzorg.

Reglementen

Wij vragen je om enkele persoonlijke gegevens. Met deze informatie gaan wij uiteraard zorgvuldig om. We hebben dan ook een privacyreglement, dat je telefonisch kunt aanvragen via het secretariaat: 010-282 62 15.