Luxe hotelservice in GeboorteHotel Haga

GeboorteHotel Haga

GeboorteHotel Haga
Leyweg 275
2545 CH Den Haag
070 – 210 77 00

Een zorgeloze kraamtijd in GeboorteHotel Haga?

Maak kans op mooie prijzen!

Bezoek altijd welkom

Een bezoek brengen kan de hele dag van 09.00 uur s’ochtends tot s’avonds 21.00 uur en je kan zo veel bezoekers uitnodigen als je wil. Voor je familie en vrienden staat koffie en thee klaar en natuurlijk beschuit met muisjes.

Lekker eten

De maaltijden, ook voor je partner, worden door het GeboorteHotel verzorgd en in je kamer geserveerd. Voor het diner kun je altijd kiezen uit verschillende menu’s. Je bent niet verplicht van deze service gebruik te maken.

Informatie & inschrijven

Wil je inschrijven? Je kan uiteraard online inschrijven, maar je kan ook contact opnemen met onze Klanten Informatielijn: 070 – 210 77 00. Voor meer informatie over GeboorteHotel Haga kun je onze informatiemap en/of brochure raadplegen.

Rondleidingen

Wil je een kijkje komen nemen in het GeboorteHotel Haga? Je bent welkom! Iedere dag om 15.30 uur is er een rondleiding mogelijk. Bel rond 14.00 uur voor een afspraak 070 – 210 77 01.

Combizorg

Liever de eerste dagen in een geboortehotel verblijven en daarna thuis kraamzorg ontvangen? Of elders bevallen en kraamzorg krijgen in een van de geboortehotels? Alles kan. Of het nu thuis is of in een geboortehotel, je krijgt altijd de volledige zorg en aandacht.

Combineer met thuiskraamzorg Den Haag