Verblijfskosten GeboorteHotel Haga

GeboorteHotel Haga

GeboorteHotel Haga Leyweg 275 2545 CH Den Haag 070 – 210 77 00

Een zorgeloze kraamtijd in GeboorteHotel Haga?

Maak kans op mooie prijzen!

Kosten en verzekering

De verblijfskosten, het aantal kraamzorg uren waar je recht op hebt, wordt door je zorgverzekeraar vergoed. Wel moet je een wettelijke eigen bijdrage betalen. Heb je een aanvullende verzekering, dan vergoeden sommige verzekeraars ook de eigen bijdrage. Lees je polis goed door of neem contact op met je zorgverzekeraar over de vergoeding waar je voor in aanmerking komt. De kosten voor de maaltijden, behalve tijdens de dag van de bevalling, en materiaal zijn voor eigen rekening. De afname van materialen, zoals babyverzorgingsproducten, is verplicht.

Bevalling: conform huidig poliklinisch tarief

Conform wet- en regelgeving betaal je een eigen bijdrage van € 357,84. Het kan gebeuren dat je tijdens de bevalling een medische indicatie krijgt. Je blijft dan op dezelfde kamer als waar je zou bevallen zonder medische indicatie. Alle zorg die je nodig hebt komt naar je toe. Als de bevalling medisch eindigt betaal je geen wettelijke eigen bijdrage.

Ben je aanvullend verzekerd dan krijg je dit mogelijk (gedeeltelijk) vergoed. Raadpleeg voor deze vergoeding je polis of neem contact op met je zorgverzekeraar. Materiaal- en facilitaire (voeding) kosten zijn inbegrepen.

Hoe worden de kraamuren berekend?

Op de dag van binnenkomst wordt er gerekend tot 24.00 uur (maximaal 8 uur).
Op een verblijfsdag wordt er 8 uur in rekening gebracht (je verblijft 24 uur)
Op de dag van vertrek wordt er vanaf 06.00 uur ’s morgens gerekend.

Bijvoorbeeld: op je aankomstdag kom je om 15 uur binnen en gaat de volgende dag om 14 uur weg. Dan wordt er op de aankomstdag van 15.00 tot 24.00 uur = 8 uur berekend. De vertrekdag vanaf 06.00 tot 14.00 uur = 8 uur, is in totaal 16 uur.

De wettelijke eigen bijdrage is €4,40 per uur. Als je aanvullend verzekerd bent, raadpleeg dan je polis voor vergoeding van de eigen bijdrage.

Materiaal en facilitaire kosten niet inbegrepen

Ontbijt € 5,50
Lunch € 5,50
Diner € 11,00
Materiaal (per dag) €16,50 *

* De afname van materialen, zoals babyverzorgingsproducten, kraamverband e.d. is verplicht.

 

 

Combizorg

Liever een paar dagen in een geboortehotel verblijven en daarna thuis kraamzorg ontvangen? Of elders bevallen en kraamzorg krijgen in een van de geboortehotels? Alles kan. Of het nu thuis is of in een geboortehotel, je krijgt altijd de volledige zorg en aandacht.

Combineer met thuiskraamzorg Den Haag