GeboorteHotel Maasstad

Als het thuis te druk of te klein is of je wil niet zo veel mensen over de vloer hebben, dan is het GeboorteHotel Maasstad een prima plek om de kraamtijd door te brengen.

De kraamverzorgenden werken volgens een zorgplan waarin ook je specifieke wensen worden vastgelegd.

Een zorgeloze kraamtijd in GeboorteHotel Maasstad?

GeboorteHotel Maasstad

GeboorteHotel Maasstad
Maasstadweg 4
3079 DZ Rotterdam
010 – 28 26 334

Bevallen en twee dagen verblijven in GeboorteHotel Maasstad?

Je betaalt nu tijdelijk geen materiaalkosten!

Comfortabel kramen

Als het thuis te druk of te klein is of je wil niet zo veel mensen over de vloer hebben, dan is het GeboorteHotel Maasstad een prima plek om de kraamtijd door te brengen. De kraamverzorgenden werken volgens een zorgplan waarin ook je specifieke wensen worden vastgelegd. Zo weet elke kraamverzorgende precies wat je wensen zijn.

Je kunt altijd vragen stellen en je krijgt informatie over bijvoorbeeld borstvoeding en de ontwikkeling van de baby. Uiteraard wordt jouw gezondheid en die van je baby nauwkeurig in de gaten gehouden. Na de kraamtijd ga je uitgerust en goed voorbereid naar huis.

Goed bevallen in Geboortehuis Maas.

Het GeboorteHotel Maasstad is gevestigd op de Zorgboulevard. Op de Zorgboulevard werken verschillende partners samen om de best mogelijke zorg te kunnen bieden, zo ook de zorg rondom zwangerschap en geboorte. Het GeboorteHotel werkt daarom nauw samen met het Maasstad Ziekenhuis en de verloskundigen in de regio Rotterdam-Zuid en omstreken. Deze samenwerking vindt plaats in het Geboortehuis Maas. In het Geboortehuis Maas kun je zonder medische indicatie en onder begeleiding van je eigen vertrouwde verloskundige en één van onze deskundige kraamverzorgenden van het GeboorteHotel bevallen. Mocht er tijdens de bevalling toch iets niet goed gaan, dan biedt het Maasstad Ziekenhuis de benodigde medische zorg. Alle bevallingen vinden plaats in het verloscentrum van het Maasstad Ziekenhuis. Je kraamtijd kun je doorbrengen in GeboorteHotel Maasstad. Eén van de grote voordelen is dat, mocht er tijdens de bevalling een medische indicatie ontstaan, er geen verplaatsing meer noodzakelijk is, je bent al in het ziekenhuis. De gynaecoloog van het Maasstad Ziekenhuis beoordeelt dan de indicatie en neemt, daar waar nodig, de zorg direct over. Na je bevalling kun je op medische indicatie worden overgeplaatst naar het GeboorteHotel Maasstad, om het vervolg van je kraamtijd door te brengen. Uiteraard kun je er ook zelf voor kiezen om bij ons te verblijven wanneer je in het ziekenhuis op medische indicatie uitbehandeld bent.

Aantal nachten

De duur van je verblijf in het GeboorteHotel Maasstad is meestal tussen de drie en vijf dagen, afhankelijk van je wensen en de verblijfvergoeding van de zorgverzekeraar. Het is ook mogelijk een verblijf te combineren met kraamzorg thuis.

Reglementen

Wij vragen je om enkele persoonlijke gegevens. Met deze informatie gaan wij uiteraard zorgvuldig om. We hebben dan ook een privacyreglement, dat je telefonisch kunt aanvragen via het secretariaat: 010-282 62 15.

Combizorg

Liever in het Geboortehuis Maas bevallen en daarna thuis kraamzorg ontvangen? Of juist elders bevallen en kraamzorg krijgen in een van de geboortehotels? Alles kan. Of het nu thuis is of in een geboortehotel, je krijgt altijd de volledige zorg en aandacht.

Meer over combizorg