Een kijkje in het GeboorteHotel Maasstad

Een zorgeloze kraamtijd in GeboorteHotel Maasstad?

Maak kans op mooie prijzen!

GeboorteHotel Maasstad

GeboorteHotel Maasstad
Maasstadweg 4
3079 DZ Rotterdam
010 – 28 26 334

Bevallen en twee dagen verblijven in GeboorteHotel Maasstad?

Je betaalt nu tijdelijk geen materiaalkosten!

Combizorg

Liever in een geboortehotel bevallen en daarna thuis kraamzorg ontvangen? Of juist elders bevallen en kraamzorg krijgen in een van de geboortehotels? Alles kan. Of het nu thuis is of in een geboortehotel, je krijgt altijd de volledige zorg en aandacht.

Een kijkje in het GeboorteHotel

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de foto’s van het GeboorteHotel Maasstad om te zien hoe de gezellige hotelkamers er uit zien.

Wil je het GeboorteHotel liever met eigen ogen bekijken? Je bent van harte welkom voor een rondleiding. Elke dag (ook in het weekend) staat er om 15.30 uur een rondleiding gepland. Wil je langskomen, bel dan op de dag zelf tussen 13.00 en 14.00 uur met  010 – 291 5000  om te vragen of de rondleiding doorgaat die dag.

Voorlichtingen in GeboorteHotel Maasstad

Ook voor informatie rondom je bevalling kun je terecht in het GeboorteHotel. Er zijn twee verschillende thema’s: de eerste trimester zwangerschapsvoorlichting, over lichamelijke veranderingen in de zwangerschap en een informatiebijeenkomst over goed bevallen. Lees hieronder meer over de inhoud van de voorlichtingen en aanmelden ervoor.

Eerste trimester zwangerschapsvoorlichting

In het eerste deel van de zwangerschap verandert er veel. In het kader van de veranderingen die jij en je partner doormaken is er door de verloskundigen, die samenwerken met het GeboorteHotel Maasstad, een speciale voorlichting opgezet. De voorlichting richt zich op uitleg over de lichamelijke veranderingen in de zwangerschap, normale klachten, hoe je met klachten om kunt gaan, wat je nog wel en niet kan in je zwangerschap en wat er allemaal moet worden geregeld voordat je gaat bevallen. Aansluitend vindt er een rondleiding in het GeboorteHotel plaats waarbij er informatie wordt gegeven over de kraamzorg, de kosten en het verblijf.

Wil je gebruik maken van deze voorlichting of wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op via voorlichtingverloskundigen@gmail.com.

Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

 

Informatiebijeenkomst ‘Goed Bevallen op de Zorgboulevard’

Gedurende het jaar organiseren het GeboorteHotel Maasstad en het Maasstad Ziekenhuis gezamenlijk informatiebijeenkomsten met als thema ‘Goed Bevallen op de Zorgboulevard’. Ook hierbij zijn jij en je partner van harte welkom!

Je maakt kennis met het Maasstad Ziekenhuis, het GeboorteHotel Maasstad, een verloskundige van één van de verloskundigenpraktijken van de regio Rijnmond-Zuid en een gynaecoloog van het Maasstad Ziekenhuis. Je hoort alles over de unieke samenwerking bij Geboortehuis Maas en vooral wat die voor jou betekent: poliklinisch bevallen in Geboortehuis Maas met je eigen vertrouwde verloskundige en een kraamverzorgende van het GeboorteHotel. Mocht het nodig zijn, dan is medische zorg meteen voorhanden. De zorg komt naar je toe! Wij vertellen op de voorlichtingsbijeenkomst wat je kunt verwachten bij een bevalling in Geboortehuis Maas.

Presentaties

De verloskundige en kraamverzorgende presenteren samen het onderwerp poliklinische bevalling. In de gezamenlijke presentatie van een gynaecoloog en verpleegkundige van het Maasstad Ziekenhuis komen alle praktische zaken rondom de medische bevalling en nazorg aan bod.

Ter afsluiting tonen we een film over bevallen in Geboortehuis Maas. Natuurlijk kun je al je vragen stellen aan de aanwezige deskundigen. Vooraf en in de pauze, kun je ook de gezellige kraammarkt bezoeken met allerhande artikelen en informatie.

Wil je je aanmelden voor een informatiebijeenkomst ‘Goed Bevallen op de Zorgboulevard’? Meld jezelf hier aan. Let op: je wordt doorgelinkt naar de website van de Zorgboulevard.