Geboortehuis Maas

Een zorgeloze kraamtijd in GeboorteHotel Maasstad?

Maak kans op mooie prijzen!

GeboorteHotel Maasstad

GeboorteHotel Maasstad
Maasstadweg 4
3079 DZ Rotterdam
010 – 28 26 334

Bevallen en twee dagen verblijven in GeboorteHotel Maasstad?

Je betaalt nu tijdelijk geen materiaalkosten!

Geboorte en kraamtijd

Geboortehuis Maas maakt het mogelijk te bevallen in een vertrouwde, huiselijke omgeving met alle medische voorzieningen voorhanden. Je kunt hier altijd bevallen in het bijzijn van jouw vaste verloskundige en kraamverzorgende. Ook staat er een medisch team voor je klaar om te helpen wanneer een bevalling medisch wordt. Je hoeft niet te worden verplaatst op dat moment. Kortom, zorgeloos bevallen kan in Geboortehuis Maas. De kraamtijd kan worden doorgebracht in het dichtbijgelegen GeboorteHotel Maasstad.

Wat mag je verwachten in het Geboortehuis?

Je mag verwachten dat er rekening gehouden wordt met je persoonlijke geboorteplan. Je hebt zelf je eigen douche, bad en toilet. De ondersteuning die je krijgt, is van ervaren en deskundige specialisten en je zult altijd vertrouwde gezichten in je omgeving hebben. Geboortehuis Maas heeft alle voorzieningen die je in het ziekenhuis ook hebt. Het zit immers ook in het Maasstad Ziekenhuis. Goede pijnstilling en 24 uur per dag, 7 dagen in de week aandacht en zorg is dan ook gegarandeerd.

Tijdens de bevalling

Tijdens de bevalling zul je worden bijgestaan door je verloskundige, kraamverzorgende en verpleegkundige(n). De verpleegkundige is altijd geschoold en weet ook bij complicaties juist te handelen. Een kinderarts, gynaecoloog en/of anesthesioloog is altijd dichtbij om te helpen als de bevalling medisch wordt. Als het medisch toelaatbaar is, kun je in Geboortehuis Maas altijd op alternatieve wijze bevallen. Denk hierbij aan bevallingen in bad of op een baarkruk.

Na de bevalling

Na de bevalling blijf je nog 24 uur op dezelfde kamer met je baby in de wieg naast je. Daarna kun je lekker uitrusten en kraamzorg ontvangen in GeboorteHotel Maasstad. Hier is ook plaats voor je partner die hier ook mag overnachten. Dan kunnen jullie met zijn allen uitrusten en genieten van het samenzijn. Natuurlijk krijg je dan ook nog hulp en steun van een kraamverzorgende die 24/7 voor je klaarstaat. Daarnaast zijn er twee lactatiedeskundigen die je helpen op de juiste manier borstvoeding te geven en je er uitleg over geven. Dit gaat volgens een speciaal opgesteld beleid en op basis van de tien vuistregels met betrekking tot borstvoeding. Je ziet dat je ook na de bevalling de volle zorg en aandacht krijgt die je verdient!

Combizorg

Liever in een geboortehotel bevallen en daarna thuis kraamzorg ontvangen? Of juist elders bevallen en kraamzorg krijgen in een van de geboortehotels? Alles kan. Of het nu thuis is of in een geboortehotel, je krijgt altijd de volledige zorg en aandacht.

Meer over combizorg