Logeren in het GeboorteHotel

Een zorgeloze kraamtijd in GeboorteHotel Maasstad?

Maak kans op mooie prijzen!

GeboorteHotel Maasstad

GeboorteHotel Maasstad
Maasstadweg 4
3079 DZ Rotterdam
010 – 28 26 334

Bevallen en twee dagen verblijven in GeboorteHotel Maasstad?

Je betaalt nu tijdelijk geen materiaalkosten!

Logeren in Rotterdam Zuid

Soms is het door de medische situatie van een patiënt voor de naaste familie of vrienden wenselijk om tijdens een intensieve ziekenhuisopname in de directe omgeving van de patiënt te kunnen verblijven. Dit geldt met name voor afdelingen waar veel grote operaties gedaan worden en waar Intensive (Care) zorg wordt geboden. Voor deze situaties heeft het GeboorteHotel Maasstad in voormalige Geboortekamers een drietal logeerkamers gecreëerd. Gasten kunnen in het GeboorteHotel logeren in een gastvrije, mooie en rustige omgeving.

Waar zit het precies?

De kamers zijn gelegen naast het ziekenhuis en zijn te bereiken via ingang 1 van de Zorgboulevard. Dit is een gezamenlijke ingang met Aafje zorghotel. De logeerkamers bevinden zich op de 6e etage.

Wat vind je in de hotelkamer?

Het is een mooie ruime kamer met twee éénpersoonsbedden. De kamers zijn voorzien van 2 ruime fauteuils en een bureau om eventueel werkzaamheden te kunnen verrichten. De kamer is voorzien van Wi-Fi, een flatscreen TV, een waterkoker en een eigen koelkast. Met de vaste telefoon op de kamer is de familie direct bereikbaar vanuit het ziekenhuis. Ons gastvrije personeel is 7x 24 uur aanwezig. De ruime badkamer geeft de mogelijkheid om te kunnen ontspannen in een warm bad of om te douchen in de apart geplaatste douche.

Eten en drinken

Tijdens het verblijf kunnen gasten onbeperkt gebruik maken van koffie en thee die geplaatst is in de pantry van het GeboorteHotel. Hier is tevens een magnetron geplaatst om van huis meegenomen maaltijden op te warmen. In deze ruimte is serviesgoed beschikbaar dat kan worden meegenomen naar de logeerkamer. Na gebruik zal dit door een medewerker van het GeboorteHotel worden gereinigd.

Extra maaltijden kunnen worden afgenomen van de beperkte kaart van het GeboorteHotel tegen kostprijs die door middel van roomservice gepresenteerd worden. De kosten voor een warme maaltijd bedragen € 7,50.

Kamer aanvragen

Afhankelijk van de wensen en behoeften kan de datum en tijd voor een kamer worden besproken. Vooraf reserveren kan via tel. 010-2915000 of door middel van een mail naar geboortehotelmaasstad@kzr.nl.

Kosten

Een hotelkamer kost €60,- per nacht inclusief ontbijt. Vermeld duidelijk naam, de datum van reservering, het aantal nachten en telefoonnummer. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Combizorg

Liever in een geboortehotel bevallen en daarna thuis kraamzorg ontvangen? Of juist elders bevallen en kraamzorg krijgen in een van de geboortehotels? Alles kan. Of het nu thuis is of in een geboortehotel, je krijgt altijd de volledige zorg en aandacht.

Meer over combizorg