Luxe hotelservice in GeboorteHotel Maasstad

Een zorgeloze kraamtijd in GeboorteHotel Maasstad?

Maak kans op mooie prijzen!

Geboortehotel Maasstad

GeboorteHotel Maasstad
Maasstadweg 4
3079-DZ Rotterdam
010 – 28 26 334

Bevallen en twee dagen verblijven in GeboorteHotel Maasstad?

Je betaalt nu tijdelijk geen materiaalkosten!

Combizorg

Liever in een geboortehotel bevallen en daarna thuis kraamzorg ontvangen? Of juist elders bevallen en kraamzorg krijgen in een van de geboortehotels? Alles kan. Of het nu thuis is of in een geboortehotel, je krijgt altijd de volledige zorg en aandacht.

Familie en vrienden op bezoek

Geniet van alle service die GeboorteHotel Maasstad je te bieden heeft. Een bezoek brengen kan de hele dag van 09.00 uur ’s ochtends tot ’s avonds 20.00 uur en je kan zo veel bezoekers uitnodigen als je wil. Voor je familie en vrienden staat koffie en thee klaar en natuurlijk beschuit met muisjes.

Samen lekker eten

De maaltijden, ook voor je partner, worden door het GeboorteHotel verzorgd en in je kamer geserveerd. Voor het diner kun je altijd kiezen uit twee lekkere menu’s. Je bent niet verplicht van deze service gebruik te maken.

Informatie & inschrijven 

Wil je inschrijven? Je kan uiteraard online inschrijven, maar je kan ook contact opnemen met onze Klanteninformatielijn: 010 – 282 63 34.

Voor meer informatie over GeboorteHotel Maasstad kun je onze informatiemap en/of brochure raadplegen.

Rondleidingen

Wil je een kijkje komen nemen in het GeboorteHotel Maasstad? Je bent welkom! Iedere dag om 15.30 uur is er een rondleiding mogelijk. Als je geïnteresseerd bent, bel dan uiterlijk voor 15.00 uur om een afspraak te maken met 010 – 291 5000.

Afzetten en parkeren

Het GeboorteHotel Maasstad op de Zorgboulevard beschikt over goede parkeerfaciliteiten. Zo hebben wij vóór het GeboorteHotel de Kiss & Ride. Deze zone is bedoeld om even (max 15 minuten) met de auto te stoppen, bijvoorbeeld om iemand op te halen of af te zetten, om vervolgens weer door te rijden of om daarna de auto in de parkeergarage te parkeren.

De Zorgboulevard beschikt over een grote parkeergarage met maar liefst 1800 plekken. De parkeerkosten bedragen €1,50 per uur. Mocht je langer dan 6 uur willen parkeren dan kost een dagkaart €9,00, waarmee je één keer in en uit kan rijden. In- en uitrijden kan 24 uur per dag. Er bestaat ook de mogelijkheid om een weekkaart aan te schaffen voor €25 per week. Vanaf de dag/tijd van aanschaf kun je daarmee één week onbeperkt in- en uitrijden. Je kunt deze kaart verkrijgen bij de betaalautomaat van de garage (met het kaartje dat je ontvangt bij het binnenrijden van de garage).

Er is onlangs een extra parkeerterrein geopend aan de Stolwijkstraat. Hierdoor zijn er een groot aantal extra (mindervalide) parkeerplaatsen bijgekomen op de Zorgboulevard. Het parkeerterrein is toegankelijk voor iedereen (behalve voor parkeerabonnement- of waardekaarthouders). De tariefstelling is gelijk aan die van de parkeergarage. Er kan niet contant betaald worden, alleen met pin en chip.

Zaal huren

Het GeboorteHotel Maasstad beschikt over een mooie ruime zaal die je voor zowel privé als zakelijke doeleinden kunt afhuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gezellig kraamfeest om je kraamtijd op een leuke manier mee af te sluiten. Ook voor een vergadering of presentatie is deze zaal geschikt. Indien gewenst staan een beamer, laptop en flipover tot je beschikking en ook een buffettafel is aanwezig. De zaalhuur bedraagt €75 per dagdeel (4 uur). Catering kan worden verzorgd door het La Place restaurant of door Aafje Zorghotel.

Capaciteit:
– Receptieopstelling (staand): 100 personen
– U-vormopstelling: 15 – 20 personen
– Theateropstelling: 50 – 60 personen

Voor meer informatie over de mogelijkheden en het afhuren van de WIR kun je contact opnemen met secretariaat via seckzr@kzr.nl.