Inschrijven voor GeboorteHotel

Telefonisch inschrijven?

 Rotterdam: 010 – 282 62 30


 Den Haag: 070 – 210 77 00

Als je liever telefonisch het inschrijfproces wil doorlopen, kun je bellen naar dit nummer. Alle stappen loop je dan samen met een medewerker langs. Hou je verzekeringspasje bij de hand bij de inschrijving! 

Geboortehotel/-centrum

Bevallen en kramen kan in een huiselijke sfeer in een geboortehotel of geboortecentrum. Elke dag en ook ‘s nachts is er iemand aanwezig om je bij te staan tijdens de kraamtijd.

De kraamverzorgende zal niet alleen zorgen voor moeder en kind, maar zal ook uitleg geven over de verzorging van je baby.

Thuiskraamzorg

Als je liever zo snel mogelijk na de bevalling naar huis wil, kan dat absoluut. De kraamverzorgende komt dan bij jou in huis om je te ondersteunen met de baby en huishouden. Natuurlijk word je zelf ook goed verzorgd, zodat je een vliegende start hebt na de geboorte van jouw kind.

Combizorg

Dan hebben we voor jou ook nog combizorg. Dat is een combinatie van kramen/bevallen in een geboortehotel, kraamzorghotel of geboortecentrum met thuiskraamzorg. We richten het samen met jou in, zodat er aan al je wensen wordt voldaan.

Inschrijfformulier