Koffers pakken

Een zorgeloze kraamtijd in een geboortehotel?

Maak kans op mooie prijzen!

Wat pak je in?

Voor het verblijf in een GeboorteHotel of Kraamzorghotel hoef je niet veel in te pakken. Wij hebben bijna alles in huis en voorzien jou en je baby van voldoende spullen. Wat zelf meegenomen moet worden is wat nachtgoed, kleding en toiletartikelen. Alle noodzakelijke verzorgingsartikelen zoals luiers, voeding en maandverband zijn aanwezig in het Kraamzorghotel. Wanneer je in een GeboorteHotel of Kraamzorghotel verblijft hoef je dan ook geen kraamzorgpakket te kopen.

Wat heb je thuis nodig?

Bij vertrek uit het GeboorteHotel of Kraamzorghotel heb je voor je baby kleertjes, een dekentje en een reiswieg of autostoeltje nodig. Zorg dat je thuis voldoende babyspullen klaar hebt liggen. Weet je niet goed wat je allemaal nodig hebt? Denk onder andere aan luiers, doekjes, rompers, een muts en sokjes. Natuurlijk ook een commode en/of een aankleedkussen om je baby aan te kleden.

Voor de slaapkamer heb je een wiegje nodig met matras, bedzeiltjes, (molton) lakentjes, dekens, dekbedovertrek en een slaapzak. Soms slapen baby’s de eerste nachten tussen opgerolde handdoeken.
Als je je baby in bad wilt doen heb je een badje nodig met thermometer, wat zeep, olie en crème voor de baby, washandje, zachte handdoeken en/of een badcape.

Wat verder handig is om in huis te hebben is een box met boxkleed, een kinderwagen (denk ook aan een parasol of regenhoes, afhankelijk van het weer), een wipstoeltje en een verzorgingstas voor als je samen op pad gaat.

Combizorg

Liever in een geboortehotel bevallen en daarna thuis kraamzorg ontvangen? Of juist elders bevallen en kraamzorg krijgen in een van de geboortehotels? Alles kan. Of het nu thuis is of in een geboortehotel, je krijgt altijd de volledige zorg en aandacht.

Meer over combizorg