Kraamzorghotel Noord

De kamer is tijdens je verblijf een exclusief privé-verblijf waar een huiselijke sfeer hangt. Op de eigen kamer staan twee eenpersoonsbedden, zodat je partner of iemand anders kan blijven overnachten.

In het Kraamzorghotel Noord kun je verblijven. Bevallen is alleen mogelijk op nadrukkelijk verzoek en op indicatie van de verloskundige.

Een zorgeloze kraamtijd in Kraamzorghotel Noord?

Kraamzorghotel Noord

Kraamzorghotel Noord
Vliegveldweg 59-61
3043 NT Rotterdam
010 – 282 62 30

Verblijven in Kraamzorghotel Noord?

Je betaalt nu tijdelijk geen materiaalkosten!

Kraamzorghotel Noord

Geniet van de uitgebreide hotelservice in Kraamzorghotel Noord. Het Kraamzorghotel biedt het comfort en de rust van een eigen kamer, compleet met tv, radio, telefoon, WiFi (draadloos internet), een koelkastje en een extra bed op de kamer. Je kunt bezoek ontvangen wanneer het je zelf uitkomt, van 09.00 tot 21.00 uur. Koffie en thee staat altijd klaar en de maaltijden worden geserveerd op de kamer.

De kamer is tijdens je verblijf een exclusief privé-verblijf waar een huiselijke sfeer hangt. Op de eigen kamer staan twee eenpersoonsbedden, zodat je partner of iemand anders kan blijven overnachten.

Bevallingen

In Kraamzorghotel Noord kun je verblijven. Bevallen is alleen mogelijk op nadrukkelijk verzoek en op indicatie van de verloskundige. Na de bevalling geldt er een minimum afname van 24 zorguren in het Kraamzorghotel.

Kraamzorg bij Kraamzorghotel Noord

In het Kraamzorghotel is 24 uur per dag kraamverzorging beschikbaar. Je kan ervoor kiezen om een deel of de gehele kraamtijd in het Kraamzorghotel te blijven. De zorg wordt geleverd door ervaren kraamverzorgenden, maar de verloskundige blijft eindverantwoordelijk over het kraambed.

Als het thuis te druk of te klein is of je wilt niet alles en iedereen over de vloer, dan is het Kraamzorghotel Noord een prima plek om de kraamtijd door te brengen. De kraamverzorgenden werken met een zorgdossier en vaste richtlijnen. Ze werken in wisselende diensten, maar allemaal op dezelfde manier en volgens dezelfde afspraken. Heb je specifieke wensen, dan leggen we die vast in het persoonlijke zorgdossier. Zo weet elke kraamverzorgende precies wat je wensen zijn.

De kraamverzorgenden helpen je bij de verzorging van jezelf en je kindje. Je kunt vragen stellen en krijgt de nodige informatie over bijvoorbeeld borstvoeding en de ontwikkeling van je baby. De gezondheid van je baby en jezelf wordt nauwkeurig in de gaten gehouden. Na een kraamtijd in ons Kraamzorghotel Noord ga je uitgerust en goed voorbereid naar huis.

Reglementen

Wij vragen je om enkele persoonlijke gegevens. Met deze informatie gaan wij uiteraard zorgvuldig om. We hebben dan ook een privacyreglement, dat je telefonisch kunt aanvragen via het secretariaat: 010-282 62 15.

Combizorg

Liever in een geboortehotel bevallen en daarna thuis kraamzorg ontvangen? Of juist elders bevallen en kraamzorg krijgen in een van de geboortehotels? Alles kan. Of het nu thuis is of in een geboortehotel, je krijgt altijd de volledige zorg en aandacht.

Meer over combizorg