Luxe hotelservice

Een zorgeloze kraamtijd in Kraamzorghotel Noord?

Maak kans op mooie prijzen!

Kraamzorghotel Noord

Kraamzorghotel Noord Vliegveldweg 59-61 3043 NT Rotterdam 010 – 282 62 30

Belangrijke telefoonnummers

010 – 282 62 20

Voor assistentie bij de bevalling, start zorg en dringende vragen.

010 – 282 62 30

Voor inschrijving en algemene informatie.

Verblijven in Kraamzorghotel Noord?

Je betaalt nu tijdelijk geen materiaalkosten!

Familie en vrienden op bezoek

Geniet van alle service die Kraamzorghotel Noord je te bieden heeft. Een bezoek brengen kan de hele dag van 09.00 uur ‘s ochtends tot ‘s avonds 21.00 uur en je kan zo veel bezoekers uitnodigen als je wilt. Voor je familie en vrienden staat koffie en thee klaar en natuurlijk beschuit met muisjes.

Maaltijden

Het aangesloten Airport Hotel Rotterdam verzorgt afwisselende menu’s. Je mag hieruit kiezen, waarna je de maaltijd op je kamer geserveerd krijgt. Net als in een ‘echt’ hotel kan je gebruik maken van roomservice. Je moet de maaltijden vooraf betalen bij de balie van het Airport Hotel Rotterdam. De kraamverzorgende verstrekt de maaltijd en zal je de bestellijst voor de volgende dag overhandigen om een keuze te maken.

Informatie & Inschrijven

Wil je inschrijven? Je kan uiteraard online inschrijven, maar je kan ook contact opnemen met onze Klanteninformatielijn: 010 – 282 62 30. Voor meer informatie over Kraamzorghotel Noord kun je onze informatiemap en/of brochure raadplegen.

Rondleidingen

Wil je een kijkje komen nemen in Kraamzorghotel Noord? Je bent welkom! Iedere dag om 15.30 uur is er een rondleiding mogelijk. Bel rond 14.00 uur voor een afspraak naar 010 – 208 56 33.

Combizorg

Liever in een geboortehotel bevallen en daarna thuis kraamzorg ontvangen? Of juist elders bevallen en kraamzorg krijgen in een van de geboortehotels? Alles kan. Of het nu thuis is of in een geboortehotel, je krijgt altijd de volledige zorg en aandacht.

Meer over combizorg