Kosten

Een zorgeloze kraamtijd in Kraamzorghotel Noord?

Maak kans op mooie prijzen!

Kraamzorghotel Noord

Kraamzorghotel Noord
Vliegveldweg 59-61
3043 NT Rotterdam
010 – 282 62 30

Belangrijke telefoonnummers

010 – 282 62 20

Voor assistentie bij de bevalling, start zorg en dringende vragen.

010 – 282 62 30

Voor inschrijving en algemene informatie.

Verblijven in Kraamzorghotel Noord?

Je betaalt nu tijdelijk geen materiaalkosten!

Kosten Kraamzorghotel Noord

De verblijfkosten voor het Kraamzorghotel worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Wel moet je een eigen bijdrage van €4,40 per uur betalen. Heb je een aanvullende verzekering? Sommige verzekeraars vergoeden dan (deels) ook de eigen bijdrage. Lees daarom goed je polis door. De kosten voor eventuele maaltijden en de materiaalkosten zijn wel voor je eigen rekening. Je kunt zelf bepalen of je wel of geen maaltijden bij het Kraamzorghotel bestelt. De afname van materialen is verplicht.

Eigen bijdrage

Een kraamdag in het Kraamzorghotel Noord staat voor 24 uur verblijven, maar wordt voor maximaal 8 uur gerekend. Op de aankomstdag tellen alle uren tot 24.00 uur (met een maximum van 8 uur). Op de vertrekdag tellen alle uren vanaf 6:00 uur (met een maximum van 8 uur).

De wettelijke eigen bijdrage voor 2019 is € 4,40 per uur. Dit betekent dat voor de eigen bijdrage per dag maximaal 8 uur x € 4,40 = € 35,20 in rekening worden gebracht. Je ontvangt hiervoor een factuur nadat de kraamzorg is verleend. Heb je een aanvullende verzekering? Dan kan het zijn dat die eigen bijdrage daaruit helemaal of gedeeltelijk vergoed wordt. Je kunt dat nalezen in de polis. Materiaal en facilitaire (voeding) kosten zijn niet inbegrepen.

Bevallen in Kraamzorghotel Noord

Wanneer je op indicatie van je verloskundige in het Kraamzorghotel bevalt, worden bij de aankomstdag maximaal 3 extra zorguren in rekening gebracht. Dit kan betekenen dat in dat geval op deze dag maximaal 11 zorguren in rekening worden gebracht.

Wat betreft de eigen bijdrage komt het totaalbedrag dan op 11 x €4,40 = € 48,40. Bij een bevalling betaal je ook eenmalig een bedrag van €22,50 aan materiaalkosten. De daaropvolgende kraamdagen (met een minimum van 24 zorguren) worden vervolgens gefactureerd als hierboven beschreven.

Materiaalkosten

De materiaalkosten bedragen €16,50 per dag. De materiaalkosten voor een bevalling in het kraamzorghotel is eenmalig €22,50.

Kosten per maaltijd

Ontbijt €7,10
Broodmaaltijd €9,40
Hoofdgerecht/nagerecht volgens kaart *

* 50% korting voor maximaal 2 personen indien besteld voor 17.00 uur. De maaltijden moeten vooraf betaald worden.

Gastovernachting

Je partner kan kosteloos overnachten.

Korting

Het Kraamzorghotel Noord biedt alle gasten die reserveren in het hotel een speciale korting aan. Je betaalt namelijk geen materiaalkosten en geen gastovernachting. Reserveer dus nu!

Combizorg

Liever in een geboortehotel bevallen en daarna thuis kraamzorg ontvangen? Of juist elders bevallen en kraamzorg krijgen in een van de geboortehotels? Alles kan. Of het nu thuis is of in een geboortehotel, je krijgt altijd de volledige zorg en aandacht.

Meer over combizorg