Kwaliteit

Een zorgeloze kraamtijd in een geboortehotel?

Maak kans op mooie prijzen!

Combizorg

Liever in een geboortehotel bevallen en daarna thuis kraamzorg ontvangen? Of juist elders bevallen en kraamzorg krijgen in een van de geboortehotels? Alles kan. Of het nu thuis is of in een geboortehotel, je krijgt altijd de volledige zorg en aandacht.

Borstvoedingscertificaat Kraamzorghotel en GeboorteHotels

Kraamzorghotel Noord, GeboorteHotel Maasstad en GeboorteHotel Haga hebben het Borstvoedingscertificaat van WHO/Unicef behaald. Dit betekent dat al onze kraamverzorgenden werken volgens de WHO-normen en De Vijf Standaarden (van Baby Friendly Nederland). Je krijgt professionele en deskundige hulp bij het geven van (borst)voeding. Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren, kan de kraamverzorgende ook een beroep doen op een lactatiekundige waar het GeboorteHotel en Kraamzorghotel mee samenwerkt.

Wil je zelf tijdens de zwangerschap, in de kraamperiode of daarna advies van de lactatiekundige dan kunnen wij dat natuurlijk voor je regelen. De kosten voor deze consulten zijn dan wel voor eigen rekening als de zorgverzekering ze niet vergoedt.

 

HKZ-logo

HKZ certificaat
Onze GeboorteHotels en het Kraamzorghotel zijn HKZ gecertificeerd. HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg: onafhankelijk en betrouwbaar. HKZ stelt kwaliteitsnormen op voor verschillende branches in Zorg en Welzijn, zo ook voor kraamzorg.

Aan deze normen is het HKZ-certificaat verbonden. Dit certificaat houdt in dat wij als organisatie de klant centraal stellen, voortdurend werken aan verbetering van de zorg- en dienstverlening en intern de zaken goed op orde hebben.