Dag en nacht in goede handen in onze geboortehotels

Bij Kraamzorg Rotterdam kun je ervoor kiezen om je kraamtijd in een geboortehotel door te brengen. Uniek, want in onze geboortehotels krijg je dag en nacht kraamzorg.

Jij en je pasgeboren baby zijn onze gast en verblijven 1 of meer nachten op je eigen comfortabele en huiselijk ingerichte kamer. Geen drukte en rommel thuis, gewoon genieten van je baby en optimaal op krachten komen. Je partner kan ook altijd blijven slapen. Heb je meer kinderen? Ook zij kunnen blijven slapen, kijk voor de voorwaarden bij meestgestelde vragen.

24/7 professionele en liefdevolle kraamzorg

In ons geboortehotel Maasstad, kraamzorg hotel Noord en geboortecentrum Sophia kun je 24 uur per dag een beroep doen op onze gediplomeerde en ervaren kraamverzorgenden. Zij nemen in die eerste belangrijke dagen de zorg voor je baby op zich en geven tips en instructies over de dagelijkse verzorging. Elke dag zal de kraamverzorgende je baby controleren op gewicht, kleur (geelzien) en temperatuur. Ze houdt bij of je baby goed drinkt, slaapt, poept en plast. Of je baby alert is. Bij jou als moeder zal de kraamverzorgende je temperatuur meten en je baarmoederstand controleren, Ook checkt zij of het bloedverlies na de bevalling past binnen de grenzen en zal zij – als je gehecht bent – je hechtingen controleren. Uiteraard is onze zorg afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Hotelservice

In onze kraamzorg hotels en geboortehotels staan onze kraamverzorgenden dag en nacht voor jou en je baby klaar. Zij zorgen goed voor jou en je kindje en stemmen met oog voor detail de zorg af op jouw wensen en behoeften. De kraamverzorgenden werken in teams. Als zij elkaar aflossen dragen zij de zorg aan elkaar over. Je kunt 24 uur per dag rekenen op alle zorg en service, zodat je na je bevalling optimaal op krachten kunt komen en kunt genieten van je kraamtijd. Je kamer wordt elke dag schoongemaakt, je bed wordt verschoond en handdoeken verwisselt. Als je dat wilt, kunnen wij je ontbijt, lunch en diner op je kamer serveren.

Wat heb je nodig?

Voor het verblijf in een GeboorteHotel of Kraamzorg hotel hoef je niet veel in te pakken. Wij hebben bijna alles in huis en voorzien jou en je baby van voldoende spullen. Alle noodzakelijke verzorgingsartikelen zoals luiers, voeding en maandverband zijn aanwezig in het Kraamzorghotel. Je hoeft dus alleen zelf wat nachtgoed, kleding en toiletartikelen mee te nemen. Bij vertrek uit het geboortehotel of kraamzorghotel heb je voor je baby kleertjes, een dekentje en een reiswieg of autostoeltje nodig. Zorg dat je thuis voldoende babyspullen klaar hebt liggen. Weet je niet goed wat je allemaal nodig hebt? Klik dan hier voor de uitzetlijst.

Je kamer

In onze geboortehotels en kraamzorghotels beschik je over een eigen kamer met een wiegje, commode, radio, televisie, telefoon, WiFi, koelkast en een extra bed. Er is genoeg ruimte voor je bezoek. 

We heten je van harte welkom in geboortehotel Maasstadkraamzorghotel Noord en geboortecentrum Sophia.


> ZOEK
Team regio noord staat voor je klaar
> MEER INFORMATIE OVER DEZE REGIO