KraamzorgNU

Je kunt nu ook thuiskraamzorg in Den Haag krijgen onder de naam KraamzorgNU! We hebben al een geboortehotel in Den Haag, maar nu kun je dus ook kiezen voor kraamzorg bij je thuis.

Lees hieronder meer over de voordelen of schrijf je direct in!

Wil je thuiskraamzorg in Den Haag van ons krijgen?

Klanttevredenheid

We scoren hoog in het tevredenheidsonderzoek van Achmea. We haalden een 8,9!

Combizorg

Liever in een geboortehotel bevallen en daarna thuis kraamzorg ontvangen? Of juist elders bevallen en kraamzorg krijgen in een van de geboortehotels? Alles kan. Of het nu thuis is of in een geboortehotel, je krijgt altijd de volledige zorg en aandacht.

Thuiskraamzorg Den Haag

GeboorteHotel Haga krijgt een zusje: KraamzorgNU

Per 1 september 2015 levert het GeboorteHotel Haga in Den Haag kraamzorg thuis. Dit doen we als: KraamzorgNU. We zetten de voordelen graag voor je op een rij:

  • NU overal dezelfde kwaliteit zorg!
  • NU een naadloze overgang van GeboorteHotel naar zorg thuis!
  • NU, zowel in het GeboorteHotel als thuis, zorg van één organisatie!
  • NU maar één keer je informatie geven!
  • NU de keus: GeboorteHotel Haga, de gehele kraamtijd thuis of allebei!
  • NU ook jouw eigen zorgconsulent die je van aanmelding tot afsluiting begeleidt!
  • NU één keer inschrijven en alles is geregeld!

Bel 070-210 77 00 voor meer informatie of om je in te schrijven.

Professionele thuiskraamzorg

Kraamzorg kun je krijgen in de vertrouwdste omgeving die je jezelf maar kunt wensen! Je komt volledig tot rust als je thuis bent en je wordt volledig ondersteund door een kraamverzorgende die dag en nacht voor je klaarstaat. Naast ondersteuning bij de zorg van jouw baby, zal de kraamverzorgende jou ook verzorgen en zal zij enkele huishoudelijke taken op haar nemen, omdat dit als kersverse moeder natuurlijk erg zwaar is. Stap voor stap werken we met KraamzorgNU toe naar jouw volledige zelfstandigheid.

Soorten kraamzorg in Den Haag

Woon je in of rond Den Haag? Dan kun je voor verschillende soorten kraamzorg kiezen. Je kunt kiezen voor GeboorteHotel Haga, KraamzorgNU (thuiskraamzorg) of een combinatie van beide. Een combinatie van beide noemen we combizorg en kan voor jou een ideale uitkomst zijn als je een paar dagen wil uitrusten in een geboortehotel en het vervolg van de kraamtijd lekker thuis doorbrengt!

Waarom kies je voor ons?

Thuiskraamzorg is onze oudste dienst en dat wil zeggen dat we jarenlange ervaring hebben in het verzorgen van recent bevallen vrouwen in de vertrouwde omgeving. Onze kraamverzorgenden zijn getraind, ervaren en geschoold om jou en je baby volledig te verzorgen en je te ontlasten in de dagelijkse bezigheden. Onze samenwerking met verloskundigen is nauw en daardoor verloopt je bevalling in combinatie met je kraamtijd altijd vlekkeloos.

Met KraamzorgNU kun je onbezorgd genieten van de mooiste periode van je leven!