REGIO
CENTRUM/NOORD

TEAMS EN WERKGEBIED REGIO CENTRUM/NOORD

Onze kraamzorg in de regio Centrum/Noord bestaat uit twee teams thuiskraamzorg en het team van Kraamzorghotel Noord. Zij bieden jou de beste kraamzorg in de werkgebieden Rotterdam Noord, Rotterdam Centrum (Cool, Rotterdam Centraal). Ook Berkel & Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek vallen onder deze regio.

REGIO CENTRUM/NOORD

DE TEAMS IN DE REGIO CENTRUM NOORD

Onze kraamzorg in de regio centrum noord bestaat uit de teams thuiskraamzorg en het team van Kraamzorghotel Noord. Ook de zorgconsulenten horen bij team centrum noord. Als je als klant eerst in Kraamzorghotel Noord verblijft en daarna nog kraamzorg thuis van ons krijgt, dan zorgen wij voor de complete overdracht.

TEAMS KRAAMZORG THUIS

Ons team kraamverzorgenden van de thuiskraamzorg in Rotterdam Centrum Noord uit 25 deskundige, ervaren en gepassioneerde kraamverzorgenden.

Lees meer >

TEAM KRAAMZORGHOTEL NOORD

Het team kraamverzorgenden van Kraamzorghotel Noord bestaat uit bijna 20 professionele, gedreven en enthousiaste kraamverzorgenden. Voor de onderlinge overdracht en de overdracht naar de verloskundigen gebruiken onze kraamverzorgenden het geboortedossier. Als je als klant eerst in Kraamzorghotel Noord verblijft en daarna nog kraamzorg thuis van ons krijgt, dan zorgen wij voor de complete overdracht.

ZORGCONSULENTEN REGIO CENTRUM/NOORD

Al tijdens je zwangerschap zal één van de zorgconsulenten een gesprek met je voeren over wat belangrijk is voor jou. Ook stelt zij met jou vast hoeveel uren kraamzorg je kunt krijgen. De zorgconsulent legt alles wat belangrijk is vast in een digitaal systeem en in het geboortedossier dat zij bij je achterlaat. 

KRAAMZORGHOTEL NOORD

Vlakbij het vliegveld Rotterdam The Hague Airport ligt ons Kraamzorghotel Noord. Hier verleent ons team van bijna 20 kraamverzorgenden 24 uur per dag, 7 dagen per week kraamzorg aan jonge moeders en hun pasgeboren baby’s. De ouders en hun kindje verblijven op sfeervolle en comfortabele kamers en komen optimaal op krachten door de deskundige en liefdevolle zorg van onze professionals.

Foto Muriel

Muriel van Duijn

Om jou het beste advies te kunnen geven over de kraamtijd ben ik in de zwangerschap je aanspreekpunt. Al jouw vragen kun je aan mij, de zorgconsulente in de regio stellen. Elke zwangerschap en situatie is voor iedereen verschillend en uniek en daarom geef ik jou graag een goed advies over je kraamtijd. Na 28 jaar als kraamverzorgende thuis en in een Kraamzorghotel te hebben gewerkt weet ik welke behoeften er zijn in een kraamtijd. Ik hoop je snel aan de telefoon te krijgen of tijdens een huisbezoek te ontmoeten!

Foto Ellen

Ellen Korving

Aan mij de mooie taak om samen met jou de zorg samen te stellen die het beste bij jou past! Op die manier kan ik bijdragen aan een goede start voor jou en je kindje. Als moeder van 3 kinderen weet ik maar al te goed hoe belangrijk de deskundige hulp en persoonlijke aandacht van de kraamverzorgende is in de eerste week na de geboorte van je kindje. Wat mijn werk als zorgconsulent zo boeiend en afwisselend maakt is de enorme diversiteit. Leeftijd, gezinssamenstelling, culturele achtergrond: achter elke voordeur tref ik een ander gezicht met een eigen verhaal. Hoe mooi is dat!

Foto Marjan

Marjan Verwoerd

In 2008 ben ik bij Kraamzorg Rotterdam begonnen. Sinds 2016 werk ik met veel plezier als zorgconsulente; een hele afwisselende functie waarbij je veel contact met allerlei verschillende  gezinnen hebt. Het is belangrijk dat elk gezin de juiste zorg krijgt die zij nodig heeft. Ik vind het fijn hieraan een bijdrage te leveren; jullie goed te informeren, te ondersteunen en te begeleiden tijdens de zwangerschap en rondom de geboorte zodat jullie een goede start hebben met jullie kindje en een onbezorgde kraamtijd.
Zelf word ik binnenkort voor de 6de keer Oma. Het blijft een bijzondere gebeurtenis en daar geniet ik met volle teugen van!

WIJ WERKEN SAMEN MET

ONS WERKGEBIED IN ROTTERDAM NOORD

ROTTERDAM NOORD

3011 – 3016
3031 – 3039
3041
3043
3045
3050 – 3054

BERKEL EN RODENRIJS

2650 – 2652

BLEISWIJK

2661
2665

BERGSCHENHOEK

2660 – 2662