REGIO OOST
EN CAPELLE

Teams en werkgebied in Rotterdam Oost en Capelle

Onze kraamverzorgenden van de thuiskraamzorg in Rotterdam Oost en omgeving bieden jou de beste kraamzorg.
Het werkgebied van deze teams omvat Rotterdam Oost, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan de IJssel en Zevenhuizen.

REGIO OOST EN CAPELLE

Het werkgebied in Rotterdam Oost en Capelle

Het werkgebied van dit team omvat alle wijken in Rotterdam Oost en Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle Schollevaar, Krimpen aan de IJssel en Zevenhuizen.

KRAAMZORG THUIS

Ons team in de regio Rotterdam Oost bestaat uit 33 deskundige, ervaren en enthousiaste kraamverzorgenden.

Lees meer >

DE BESTE KRAAMZORG

De teams werken intensief samen met de verloskundigen in Rotterdam Oost, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel.

Wij werken met het IJsselland ziekenhuis samen in Geboortecentrum IJsselland.

ZORGCONSULENTEN REGIO OOST

Al tijdens je zwangerschap zal één van de zorgconsulenten een gesprek met je voeren over wat belangrijk is voor jou. Ook stelt zij met jou vast hoeveel uren kraamzorg je kunt krijgen. De zorgconsulent legt alles wat belangrijk is vast in een digitaal systeem en in het geboortedossier dat zij bij je achterlaat.

Foto Wendy

Wendy Dul

Jou de beste ondersteuning bieden in alle zorg rondom je zwangerschap en de geboorte van je kindje. Dat is waar het mij om gaat. Want goede kraamzorg is zo belangrijk! 

Als moeder van 2 kinderen en als oud-kraamverzorgende weet ik uit ervaring hoe goede kraamzorg kan bijdragen aan een goede start van jou en je kindje. In onze gesprekken kijken we samen naar de kraamzorg die het beste bij jou past!

Ik werk al ruim 25 jaar bij Kraamzorg Rotterdam, de eerste 15 jaar als kraamverzorgende en de laatste 10 jaar als zorgconsulent.

Foto Marianne

Marianne Milort

Graag wil ik jou begeleiden en ondersteunen tijdens je zwangerschap, rondom de geboorte van je kindje en tijdens je kraamtijd. Als zorgconsulent ga ik graag met je in gesprek over jouw wensen en beantwoord ik graag al je vragen. Samen kijken we naar wat belangrijk is in deze bijzondere periode. 

Ik werk al meer dan 25 jaar met plezier bij Kraamzorg Rotterdam. Eerst bijna 15 jaar als kraamverzorgende en praktijkbegeleider. De laatste 10 jaar werk ik met veel passie als zorgconsulent. Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 kinderen.

Foto Jolanda

Jolanda van der Sman

Direct met jou als zwangere in contact staan, dat is voor mij het mooiste onderdeel van zorgconsulent zijn. Het is een fijn gevoel om, samen met mijn collega’s, iets te kunnen betekenen in een bijzondere en spannende periode in het leven wanneer er een nieuw mensje in aantocht is.

Ik zie veel verschillende mensen met elk hun eigen verhaal. Verrassend, interessant, leerzaam en soms indrukwekkend.
In de afgelopen 25 jaar heb ik diverse functies binnen dit prachtige vakgebied vervuld, waarvan lange tijd als kraamverzorgende en als stage- en opleidingscoördinator en de laatste jaren als zorgconsulent.

WIJ WERKEN SAMEN MET

ONS WERKGEBIED IN ROTTERDAM OOST

ROTTERDAM OOST

3055 – 3056
3059
3061 – 3069

CAPELLE AAN DEN IJSSEL

2901 – 2909

KRIMPEL AAN DEN IJSSEL

2922 – 2926

ZEVENHUIZEN

2761

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL

2911 – 2914