REGIO CENTRUM/
WEST

TEAMS EN WERKGEBIED REGIO CENTRUM/WEST

Onze kraamverzorgenden van de thuiskraamzorg in Rotterdam Centrum/West bieden jou de beste kraamzorg. Het werkgebied omvat Rotterdam West, Rotterdam Centrum, Cool, Oude Westen, Dijkzigt en het Scheepvaartkwartier. Ook Schiedam en Vlaardingen vallen onder dit werkgebied.

REGIO CENTRUM/WEST

HET WERKGEBIED IN REGIO CENTRUM/WEST

Het werkgebied van Rotterdam Centrum/West is heel Rotterdam West inclusief delen van het centrum: Cool, Weena, Rotterdam Centraal, Oude Westen, Dijkzigt en het Scheepvaartkwartier. Ook Schiedam en Vlaardingen vallen onder dit werkgebied.

KRAAMZORG THUIS

Ons team kraamverzorgenden van de thuiskraamzorg in Rotterdam Centrum/West uit 25 deskundige, ervaren en gepassioneerde kraamverzorgenden. De kraamverzorgenden wonen zelf in de wijk of kennen de wijk goed door hun werk. Om de lijnen kort te houden is het team in 2 kleinere teams ingedeeld, zij overleggen regelmatig met elkaar. Onze kraamverzorgenden houden op maandagmiddag en vrijdagmorgen inloopspreekuur bij Verloskundigenpraktijk West.

DE TEAMS

Onze kraamzorg in de regio Centrum/West bestaat uit de 2 teams thuiskraamzorg, het team van Geboortecentrum Sophia en 3 zorgconsulenten. Als je als klant eerst in Geboortecentrum Sophia verblijft en daarna nog kraamzorg thuis van ons krijgt, dan zorgen wij voor de complete overdracht.

ZORGCONSULENTEN CENTRUM/WEST

Al tijdens je zwangerschap zal één van de zorgconsulenten een gesprek met je voeren over wat belangrijk is voor jou. Ook stelt zij met jou vast hoeveel uren kraamzorg je kunt krijgen. De zorgconsulent legt alles wat belangrijk is vast in een digitaal systeem en in het geboortedossier dat zij bij je achterlaat. Meer weten? Kijk dan hier voor onze digitale folder.

GEBOORTECENTRUM SOPHIA

Op de 4e verdieping van het Erasmus Medisch Centrum ligt Geboortecentrum Sophia. Hier verleent ons team van bijna 50 kraamverzorgenden 24 uur per dag, 7 dagen per week kraamzorg aan jonge moeders en hun pasgeboren baby’s. In Geboortecentrum Sophia verblijven ouders en hun kindje op sfeervolle en comfortabele kamers en komen optimaal op krachten door de deskundige en liefdevolle zorg van onze professionals. Alles weten over Geboortecentrum Sophia? Kijk dan op www.geboortecentrumsophia.nl.

MURIEL VAN DUIJN

Om jou het beste advies te kunnen geven over de kraamtijd ben ik in de zwangerschap je aanspreekpunt. Al jouw vragen kun je aan mij, de zorgconsulente in de regio stellen. Elke zwangerschap en situatie is voor iedereen verschillend en uniek en daarom geef ik jou graag een goed advies over je kraamtijd. Na 28 jaar als kraamverzorgende thuis en in een Kraamzorghotel te hebben gewerkt weet ik welke behoeften er zijn in een kraamtijd. Ik hoop je snel aan de telefoon te krijgen of tijdens een huisbezoek te ontmoeten!

ELLEN KORVING

Aan mij de mooie taak om samen met jou de zorg samen te stellen die het beste bij jou past! Op die manier kan ik bijdragen aan een goede start voor jou en je kindje. Als moeder van 3 kinderen weet ik maar al te goed hoe belangrijk de deskundige hulp en persoonlijke aandacht van de kraamverzorgende is in de eerste week na de geboorte van je kindje. Wat mijn werk als zorgconsulent zo boeiend en afwisselend maakt is de enorme diversiteit. Leeftijd, gezinssamenstelling, culturele achtergrond: achter elke voordeur tref ik een ander gezicht met een eigen verhaal. Hoe mooi is dat!

MARJAN VERWOERD

In 2008 ben ik bij Kraamzorg Rotterdam begonnen. Sinds 2016 werk ik met veel plezier als zorgconsulente; een hele afwisselende functie waarbij je veel contact met allerlei verschillende  gezinnen hebt. Het is belangrijk dat elk gezin de juiste zorg krijgt die zij nodig heeft. Ik vind het fijn hieraan een bijdrage te leveren; jullie goed te informeren, te ondersteunen en te begeleiden tijdens de zwangerschap en rondom de geboorte zodat jullie een goede start hebben met jullie kindje en een onbezorgde kraamtijd.
Zelf word ik binnenkort voor de 6de keer Oma. Het blijft een bijzondere gebeurtenis en daar geniet ik met volle teugen van!

WIJ WERKEN SAMEN MET

ONS WERKGEBIED IN ROTTERDAM WEST

ROTTERDAM CENTRUM/WEST

3021 – 3029
3042
3044
3046 – 3049
3012 – 3016

SCHIEDAM

3100 – 3102
3109
3111 – 3119
3121 – 3125

VLAARDINGEN

3130 – 3138