REGIO ZUID

TEAMS EN WERKGEBIED REGIO ZUID

Onze kraamzorg in de regio Zuid bestaat uit 3 teams thuiskraamzorg en het team van GeboorteHotel Maasstad. Zij bieden jou de beste zorg in alle wijken aan de zuidkant van de Nieuwe Maas, inclusief Spijkenisse, Hoogvliet, Rhoon, Barendrecht en Ridderkerk.

REGIO ZUID

HET WERKGEBIED IN REGIO ZUID

Het werkgebied van Rotterdam Zuid zijn alle wijken aan de zuidkant van de Nieuwe Maas, inclusief Spijkenisse, Hoogvliet, Rhoon, Barendrecht en Ridderkerk.

TEAMS KRAAMZORG THUIS

Ons team kraamverzorgenden van de thuiskraamzorg in Rotterdam Zuid bestaat uit 35 deskundige, ervaren en gepassioneerde kraamverzorgenden.

Lees meer >

TEAM GEBOORTEHOTEL MAASSTAD

Ons team van Geboortehotel Maasstad verleent met meer dan 50 kraamverzorgenden 24 uur per dag de beste zorg voor moeder en kind. Als je als klant eerst in Geboortehotel Maasstad verblijft en daarna nog kraamzorg thuis van ons krijgt, dan zorgen wij voor de complete overdracht.

ZORGCONSULENTEN REGIO ZUID

Al tijdens je zwangerschap zal één van de zorgconsulenten een gesprek met je voeren over wat belangrijk is voor jou. Ook stelt zij met jou vast hoeveel uren kraamzorg je kunt krijgen. De zorgconsulent legt alles wat belangrijk is vast in een digitaal systeem en in het geboortedossier dat zij bij je achterlaat. Meer weten? Kijk dan hier voor onze digitale folder.

GEBOORTEHOTEL MAASSTAD

Op de zorgboulevard aan de Maasstadweg in Rotterdam Zuid ligt ons Geboortehotel Maasstad. Hier verlenen ons team van meer dan 50 kraamverzorgenden 24 uur per dag, 7 dagen per week kraamzorg aan jonge moeders en hun pasgeboren baby’s. De ouders en hun kindje verblijven op huiselijk ingerichte en comfortabele kamers en komen optimaal op krachten door de deskundige en liefdevolle zorg van onze professionals.

Foto Debbie

Debbie Snoek

Het krijgen van een kindje is heel bijzonder en veelal toch ook wel wat spannend. Er komt een heleboel bij kijken.
Met mijn 15 jaar opgedane ervaring als kraamverzorgende maar ook als moeder, kan ik jou op weg helpen met de voorbereidingen rondom de kraamzorg. Als zorgconsulent vind ik het persoonlijk erg belangrijk dat je weet wat je van kraamzorg mag verwachten maar natuurlijk ook wat jouw wensen zijn. Hopelijk mag ik je snel ontmoeten en op het gebied van de kraamzorg begeleiden.

Foto Wilma

Wilma Bezemer

Tijdens je hele zwangerschap en je kraamtijd ben ik jouw aanspreekpunt bij Kraamzorg Rotterdam. Je kunt me in die periode altijd bellen of mailen als je vragen hebt. Na je inschrijving maken we telefonisch kennis met elkaar en rond de 6e maand plannen we samen een afspraak bij jou thuis. We bespreken dan je vragen en speciale wensen rondom de voorbereiding op de komst van je baby en je kraamtijd.

Foto Annemarie

Annemarie Miralles

Het bijzondere aan kraamzorg is het directe contact met jou als onze klant. Elke zwangerschap is uniek en elk gezin bijzonder. Het mooie aan mijn werk is dat ik vanaf de zwangerschap tot na de kraamtijd jou als gezin mag begeleiden en adviseren in deze bijzondere tijd.

WIJ WERKEN SAMEN MET

ONS WERKGEBIED OP ROTTERDAM ZUID

ROTTERDAM-ZUID

3071 – 3079
3081 – 3089

HOOGVLIET

3191 – 3196

SPIJKENISSE

3201 – 3208

RIDDERKERK

2980 – 2989

BARENDRECHT

2991 – 2994

RHOON

3161 – 3162

POORTUGAAL

3176