Thuiskraamzorg

Professionele thuiskraamzorg in zowel Rotterdam en omstreken als Den Haag en omstreken krijgen? Op ieder moment kan je in die regio’s rekenen op de beste zorg na je bevalling. Natuurlijk ook ’s nachts en ’s avonds!

Je krijgt gelijk een kraamverzorgende mee naar huis zodat je vanaf het begin zeker bent van goede kraamzorg.

Volledig verzorgde thuiskraamzorg krijgen?

Combizorg

Liever in een geboortehotel bevallen en daarna thuis kraamzorg ontvangen? Of juist elders bevallen en kraamzorg krijgen in een van de geboortehotels? Alles kan. Of het nu thuis is of in een geboortehotel, je krijgt altijd de volledige zorg en aandacht.

Klanttevredenheid

Kraamzorg Rotterdam scoort hoog in het tevredenheidsonderzoek van Achmea. We hebben maar liefst een 8,9 behaald!

Kraamzorg bij je thuis

Als je het wenst, kun je kiezen voor thuiskraamzorg van Kraamzorg Rotterdam. Dit is de oudste en meest bekende dienst van onze organisatie. De kraamverzorgende komt bij je thuis en neemt in overleg met jou en je partner de zorg zo veel mogelijk uit handen. De zorg wordt afgestemd door je kraamverzorgende, afhankelijk van de dag van je kraamtijd. Niet iedere dag is hetzelfde en we werken naar jouw/jullie volledige zelfstandigheid toe zodat je de zorg volledig zelf uit kunt voeren wanneer de kraamverzorgende de zorg af heeft gesloten.

Lichamelijke verzorging

Belangrijk is de lichamelijke verzorging van jou als kraamvrouw en je pasgeboren baby. De overige kinderen worden natuurlijk ook niet vergeten. De kraamverzorgenden zullen je voorzien van veel informatie en tips voor jou en je kindje. Daarnaast verricht de kraamverzorgende licht huishoudelijk werk. Dit alles vindt plaats in de beschikbare tijd die in overleg met jou wordt ingevuld.

Kraamzorg kiezen

Aan wie vertrouw je jezelf en je kindje toe? Dat is de eerste en misschien wel de belangrijkste beslissing die je nu zelf moet nemen. In het nieuwe zorgstelsel heb je een vrije keuze voor een kraamzorgorganisatie. Je zorgverzekeraar zal zelf misschien op een bepaald moment met suggesties komen. Je kan daarop ingaan, maar het hoeft niet. Je kan ook zelf een kraamzorgorganisatie kiezen. Kraamzorg Rotterdam en omstreken heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Dus als je voor ons kiest, dan vindt je zorgverzekeraar dat ook prima.

Waarom Kraamzorg Rotterdam?

Kraamzorg Rotterdam en omstreken biedt alle vrouwen de mogelijkheid hun bevalling en/of kraamtijd totaal verzorgd en onbezorgd te kunnen ervaren. Wij stellen dan ook alles in het werk om je aan het einde van je kraamtijd compleet toegerust op het ouderschap achter te laten. Kraamzorg Rotterdam en omstreken werkt met ervaren en gediplomeerde kraamverzorgenden, die regelmatig worden geschoold en getraind om je een continue kwaliteit van zorg te kunnen garanderen. Wij werken samen met alle verloskundigen en wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om je zo goed mogelijk bij te kunnen staan in deze bijzondere periode.

Thuiskraamzorg Rotterdam in 3 minuten

Thuis bevallen

Nog altijd kiezen veel vrouwen voor de rust en de veilige omgeving van het eigen huis om te bevallen. Natuurlijk is hier altijd een verloskundige bij. Vooral de eerste twee uren na een bevalling zijn erg belangrijk. Dan is een goede controle op onder andere temperatuur en ademhaling van uw baby heel belangrijk. Onze kraamverzorgenden zijn daar bedreven in. Ook jij, als kersverse moeder, wordt op de juiste manier in de gaten gehouden en verzorgd. Het is een prettig idee dat je kan rekenen op een ervaren kraamverzorgende.