Avondzorg bij Kraamzorg Rotterdam

Volledig verzorgde thuiskraamzorg krijgen?

Klanttevredenheid

Kraamzorg Rotterdam scoort hoog in het tevredenheidsonderzoek van Achmea. We hebben maar liefst een 8,9 behaald!

Avondzorg

Kraamzorg Rotterdam en omstreken wil haar zorg- en dienstverlening zo veel mogelijk toepassen op jouw wensen. Daarom bieden we een onbeperkte service voor je aan en staan we 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar.

Zorg wanneer jij wilt

We bieden zorg wanneer jij wilt. Dat betekent dat we 7 dagen per week en 24 uur per dag kraamzorg bieden thuis,  nadat je bent bevallen in het ziekenhuis, GeboorteHotel of Geboortecentrum Sophia. Jij en je kindje kunnen op ieder moment, dus ook in de avond- en nachturen, rekenen op professionele zorg na een bevalling, ook als je niet thuis bent bevallen. In deze eerste spannende uren is het fijn om direct al ervaren kraamzorg in de buurt te hebben; de kraamverzorgenden verrichten alle nodige en gebruikelijke kraamzorg.

Zorg waar jij wilt

Wanneer je in het IJsselland Ziekenhuis bevalt, assisteert een kraamverzorgende van Kraamzorg Rotterdam je bij je bevalling. Wanneer je bevallen bent, gaat dezelfde kraamverzorgende met je mee naar huis. Meteen een vertrouwd gezicht die voor jou klaar staat, zowel thuis als waar je bevallen bent.

Combizorg

Liever in een geboortehotel bevallen en daarna thuis kraamzorg ontvangen? Of juist elders bevallen en kraamzorg krijgen in een van de geboortehotels? Alles kan. Of het nu thuis is of in een geboortehotel, je krijgt altijd de volledige zorg en aandacht.