Wat doen wij?

Wil je professionele kraamzorg van ons krijgen?

Schrijf je dan nu in en win mooie prijzen!

Belangrijke telefoonnummers

010 – 282 62 20

Voor assistentie bij de bevalling, start zorg en dringende vragen.

010 – 282 62 30

Voor inschrijving en algemene informatie.

Klanttevredenheid

Kraamzorg Rotterdam scoort hoog in het tevredenheidsonderzoek van Achmea. We hebben maar liefst een 8,9 behaald!

Kraamzorg Rotterdam

We bieden professionele kraamzorg aan, aan iedereen die dit wenst. Zelf splitsen wij onze diensten in drie delen die volledig naar voorkeur van de toekomstige moeder worden ingericht. De diensten zijn in Rotterdam en omstreken beschikbaar, maar ook in Den Haag en omstreken. Ontdek de diensten van Kraamzorg Rotterdam.

  • Kraamzorg in een geboortehotel (Regio’s Rotterdam en Den Haag)
  • Thuiskraamzorg (Regio’s Rotterdam en Den Haag)
  • Combizorg (combinatie tussen kraamzorg in een geboortehotel en thuiskraamzorg in regio’s Rotterdam en Den Haag)

Kraamzorg Rotterdam in 3 minuten

Geboortehotel, kraamzorghotel en geboortecentrum

We bieden kraamzorg aan voor je op verschillende plaatsen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een mooie, rustige kraamtijd in een hotel of centrum dat alle benodigde faciliteiten heeft. Het gaat hier om GeboorteHotel Maasstad, Kraamzorghotel Noord, Geboortecentrum Sophia en GeboorteHotel Haga (gevestigd in den Haag). Elke dag (ook ’s nachts) is er minstens één kraamverzorgende aanwezig om je bij te staan tijdens de kraamtijd. De kraamverzorgende zal niet alleen zorgen voor het verzorgen van moeder en kind, maar zal ook uitleg geven over de verzorging van een pasgeboren baby.

Ontdek de geboortehotels

Thuiskraamzorg

Ook een fijne optie die je kunt kiezen, is kraamzorg thuis krijgen. Als je liever zo snel mogelijk na de bevalling naar huis wil, kan dat absoluut. De kraamverzorgende komt dan  bij jou in huis om je te ondersteunen met het verzorgen van de baby en de huishouding. Natuurlijk word je zelf ook goed verzorgd, zodat je een vliegende start hebt na de geboorte van jouw kind. Kramen kan dus in een voor jou zeer vertrouwde omgeving.

Lees meer over thuiskraamzorg

Combizorg

Dan hebben we voor jou ook nog combizorg. Dat is eigenlijk een combinatie van kramen/bevallen in een geboortehotel, kraamzorghotel of geboortecentrum met thuiskraamzorg. Alle optie zijn mogelijk, dus als je eerst twee dagen in een geboortehotel wil verblijven en daarna nog wat dagen thuiskraamzorg, kan dat absoluut. We richten het samen met jou in, zodat er aan al jouw wensen wordt voldaan.

Lees meer over combizorg