Zorgconsulenten

Onze zorgconsulent staat voor je klaar tijdens de zwangerschap.

Belangrijke telefoonnummers

010 – 282 62 20

Voor assistentie bij de bevalling, start zorg en dringende vragen.

010 – 282 62 30

Voor inschrijving en algemene informatie.

Zorgconsulent in de buurt

Iedere klant heeft bij Kraamzorg Rotterdam haar eigen zorgconsulent. Zij is jouw aanspreekpunt gedurende de hele zwangerschap en kraamtijd. Welke vraag je ook hebt, je kunt altijd terecht bij jouw zorgconsulent. Nadat je je hebt aangemeld, neemt de zorgconsulent contact met je op. Zij vertelt je wat je van ons mag verwachten en besteedt uiteraard veel aandacht aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Samen vormen jullie een beeld van wat jij graag wil en krijg je alle ruimte om jouw vragen te stellen.

Wie wordt jouw zorgconsulent?

Tussen je 28ste en 32ste week vindt er een intakegesprek plaats met de zorgconsulent en de aanstaande ouders. Dit gesprek vindt plaats bij jou thuis. Tijdens dit gesprek worden er allerlei zaken voor kraamzorg besproken, bijvoorbeeld hoeveel uur kraamzorg wenselijk is in jouw situatie en of de werkomstandigheden voor de kraamverzorgende in orde zijn. Bijvoorbeeld of je bed hoog genoeg staat. Dit is aan de orde bij thuiskraamzorg.

De zorgconsulent stelt een dossier voor je op waarin alles bijgehouden wordt tijdens de kraamtijd. Specifieke wensen van de ouders kunnen hierin opgenomen worden. Ook als er vanwege een religie bepaalde handelingen uitgevoerd moeten worden bij de baby, dan staat dit in het dossier. Je kraamverzorgende zal zich aan de wensen in het dossier houden tijdens het verlenen van kraamzorg.

 

Vul je postcode in om te zien welke zorgconsulent je toegewezen kan krijgen.

Anouk Verkolf

Na een functie bij een grote multinational was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Na een lange zoektocht kwam ik erachter dat mijn hart bij de zorg voor pasgeboren baby’s ligt. Inmiddels helemaal op mijn plek bij Kraamzorg Rotterdam en omstreken. Iedere dag en ieder gesprek is een nieuwe uitdaging met een bijzonder verhaal. Ik kan niet wachten om jullie verhaal te horen en daarbij de passende zorg samen te stellen.

Lydia de Geus

Het is ontzettend leuk om in een dynamische en multiculturele stad als Rotterdam (en omgeving) te werken. Het mooie aan het vak is dat je steeds weer een nieuw gezin binnen stapt, ieder met een eigen verhaal. Ieder verhaal is uniek, geen zwangerschap is vanzelfsprekend, iedere baby is een wonder. Met veel plezier begeleid ik de aanstaande moeder tijdens haar zwangerschap en bereid ik het gezin voor op de komst van de baby. Een onbezorgde fijne (kraam)tijd, dat is waar je het voor doet!

Jolanda van der Sman

Binnen de organisatie heb ik in 21 jaar meerdere functies uitgeoefend. De eerste jaren was ik werkzaam als kraamverzorgster, daarna als stagecoördinator en intaker. De laatste jaren heb ik als me, als opleidingscoördinator, vooral met opleiden, leerlingen en stagiaires bezig gehouden.

Nu heb ik, als zorgconsulent, weer direct contact met het gezin waar alles om draait.

Vele, verschillende mensen met allemaal hun eigen verhaal. Verrassend, interessant, soms indrukwekkend. Het is een fijn gevoel om, samen met mijn collega’s, iets voor hen te kunnen betekenen.

Céline Bokkinga-Verkerk

Hallo! Mijn naam is Céline Bokkinga-Verkerk. In Rotterdam Noord woon ik met mijn man en onze drie zoontjes. Na de bevallingen heb ik (uiteraard) kraamzorg van Kraamzorg Rotterdam en omstreken gehad. De persoonlijke aandacht was heerlijk en de deskundige hulp erg waardevol. Ik kijk ernaar uit om jouw kraamzorg met je te bespreken en bij te dragen aan een goede start van je kindje.

Evelien Sterk

Ik kijk er naar uit om je te begeleiden tijdens de zwangerschap en ik wil graag een bijdrage leveren aan een goede start van jullie kindje.. Iedere klant heeft weer zijn eigen verhaal en dat maakt het werken als zorgconsulent bij Kraamzorg Rotterdam zeer afwisselend! Ik vind het heel prettig als elke zwangere vrouw de juiste zorg krijgt die zij nodig heeft.

Je kunt bij me terecht voor vragen over onder andere de zwangerschap, de geboorte, de kraamtijd, aantal uren kraamzorg, verzekering, de Geboortecentra.

Hopelijk tot snel?!

Marianne Milort

Ik ben Marianne Milort, getrouwd en moeder van twee kinderen van 14 en 13 jaar. Ik werk inmiddels al 22 jaar met plezier bij Kraamzorg Rotterdam. Gestart als kraamverzorgster en praktijkbegeleider toen na 12 jaar in het veld te hebben gewerkt de functie van intaker op mijn pad kwam. Die heb ik met veel plezier vervuld. Sinds eind 2013 zijn we gestart met zorgconsulenten die de gezinnen begeleiden en ondersteunen tijdens hun zwangerschap. Deze functie is een stukje meerwaarde voor mij als zorgconsulent, maar ook zeker voor de zwangere vrouwen die bij ons ingeschreven staan. Het begeleiden en adviseren van het gezin vind ik erg leuk om te doen. Ik vervul met veel passie mijn functie, wat is kraamzorg toch bijzonder.

Annemarie Miralles

Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest als kraamverzorgster bij Kraamzorg Rotterdam ben ik 4 jaar geleden overgegaan naar de functie van intaker. Sinds december 2013 ben ik de uitdaging aangegaan als zorgconsulent. Zelf ben ik Spaanse van afkomst en ben ik opgegroeid in Rotterdam-Zuid. Door onze multiculturele samenleving waarin wij leven, vind ik het belangrijk om andermans cultuur of achtergrond zoveel mogelijk mee te nemen in de zorg die Kraamzorg Rotterdam kan bieden. Ik spreek Nederlands, hablo Español and I speak English.

Wendy Dul

Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Al ruim 20 jaar ben ik met veel plezier werkzaam binnen Kraamzorg Rotterdam waarvan 15 jaar als kraamverzorgende/praktijkbegeleidster. Na 15 jaar vond ik het tijd voor verandering en kreeg ik de kans om als intaker te gaan werken. Inmiddels is deze functie overgegaan in mijn huidige rol als zorgconsulente. Met mijn ervaring als kraamverzorgende en intaker ben ik in staat om aan onze klanten een goede ondersteuning te bieden in alle zorg rondom zwangerschap en geboorte. Kraamzorg is en blijft een prachtig mooi vak.

Martine de Gelder

Ha! Mijn naam is Martine de Gelder. Ik ben getrouwd en moeder van drie zoontjes, wij wonen in Rotterdam; hartje stad! Wat een heerlijke stad om te wonen en te werken.
Wat mijn werk zo leuk maakt, is de afwisseling. Ik geniet van de diversiteit in leeftijden, culturen, grote en kleine gezinnen en ga zo maar door. Doordat iedereen zo verschillend is, zijn de vragen die aan mij gesteld worden ook erg uiteenlopend.
Graag geef ik antwoord op jouw specifieke vraag! En eh…weet ik het antwoord niet of kan ik je niet verder helpen? Dan heb ik een grote groep van collega’s en zorgprofessionals die ik in kan schakelen om jou van dienst te zijn. Hoofddoel: jou en je kindje(s) een goede start geven.

In uw postcode zijn helaas geen zorgconsulenten beschikbaar.