Werken bij Kraamzorg Rotterdam

Werken bij Kraamzorg Rotterdam

Ons werkgebied

We bieden thuiskraamzorg en hotelkraamzorg in:

  • Rotterdam en omstreken
  • Delft
  • Den Haag en omgeving

Voordelen van werken bij ons

  • Verschillende contractvormen mogelijk
  • Verscheidenheid in cultuur van klanten
  • Nauw kontakt met verloskundigen
  • Samenwerking in kleine teams
  • Enthousiaste collega’s
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Wie zijn wij?

Kraamzorg Rotterdam doet alles voor een veilige en mooie start van moeder en kind!

Vanzelfsprekend zijn we deskundig door opleidingen, bij- en nascholingen en heel veel ervaring. Maar wat ons speciaal maakt is onze toewijding aan de jonge moeder en haar pasgeboren baby. Als gast in het gezin waar we werken, ontzorgen en verzorgen wij de ouders zodat zij ontspannen kunnen genieten van een bijzondere tijd.

Rotterdam kent een enorme verscheidenheid aan culturen. Elk gezin heeft zijn eigen sfeer en waarden. Door goed te kijken waar onze klanten belang aan hechten, kunnen wij zorg op maat leveren. Daar is onze hele organisatie ook op ingericht: kleine zelforganiserende teams van enthousiaste professionals met veel eigen verantwoordelijkheid en een faciliterende centrale organisatie.

Zo zetten wij iedereen in hun kracht !

Het positieve effect hiervan zien wij terug in het intensieve contact en nauwe samenwerkingen met verloskundigen(praktijken) en ziekenhuizen. We zijn een sterke en belangrijke ketenpartner in Rotterdam en Den Haag.

Wat bieden wij

Omdat jij als medewerker een heel belangrijke bijdrage levert aan onze organisatie, zorgen wij graag goed voor je.

We bieden een professionele en aantrekkelijke werkomgeving met goed afgestemde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende contractvormen die passen bij de fase in je leven. Je deskundigheid bevorderen door het volgen van diverse scholingen? Ook dat is Kraamzorg Rotterdam!

Onze producten en diensten

Als enige in de regio’s Rotterdam en Den Haag bieden wij zowel thuiskraamzorg als kraamzorg in geboortecentra en geboortehotels. Onze klanten kunnen dus kiezen én combineren.

Een geboortecentrum of een geboortehotel is een juridische en inhoudelijke samenwerking tussen een ziekenhuis in de regio en Kraamzorg Rotterdam. Klik hier voor meer informatie.

Werken bij

Wil je graag onderdeel uitmaken van onze innovatieve en ondernemende organisatie? Kijk dan hier!